top of page

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR JOUW CREATIVITEIT

-BELEEF DE EXCLUSIVITEIT VAN ONLINE KERAMIEKLESSEN OP MAAT-

-explore pottery-

Met keramiek bezig zijn is werken met zuivere minerale grondstoffen zoals klei en zand afkomstig uit groeves. De winning van deze grondstoffen gebeurt zeer zorgvuldig, met respect voor flora en fauna.

 

Deze heerlijke en ontspannen bezigheid brengt jou weer helemaal terug naar je kern omdat je met pure grondstoffen werkt. Iedereen is in staat, dus ook jij, om prachtige voorwerpen te maken die jouw omgeving warmer maken.

Keramiek gaat niet alleen over het maken van gebruiksvoorwerpen zoals een vaas of een schaal, maar ook over dier- en mensfiguren. Laat jouw fantasie voortvloeien voor jouw bijzondere kunststuk.

Ook graag het spel aangaan van vorm, kleur en compositie met keramiek?

 

Bij de uitgebreide en persoonlijke online (live) lessen, leer je alles wat je moet weten over het maken van aardewerk. Je duikt in de wondermooie wereld van keramiek.

Bereid je voor op een geweldige, creatieve en fantasierijke reis waarbij je alle belangrijke dingen leert over boetseren. Inclusief uitleg over de verschillende kleisoorten, glazuursoorten, hun gebruik en nog veel meer…

 

Wil jij deze aandacht helemaal voor jezelf?

 

Dat kan met de VIP-cursus keramiek. Daarin maak je iedere maand leuke voorwerpen of beelden aan de hand van de geleerde keramiektechnieken. Je bepaalt zelf wat je wilt maken onder volledige individuele begeleiding. Als je het fijner vindt om een richtlijn te hebben kun je ook de ideeën van de docent volgen.


Na je inschrijving gaan we samen op zoek naar een dagdeel dat voor jou het beste uitkomt en krijg je een zoomlink om deel te nemen aan de lessen en een materialenlijst voor de gehele maand. 

Aardewerk schilderen

We gaan als volgt aan de slag:

  • We leren elkaar kennen via een kennismakingsgesprek

  • Zelf beslissen wat je wilt maken of een programma volgen

  • Persoonlijke en individuele begeleiding op maat

  • Bepaal zelf je dagdeel binnen de geschikte dagen en tijden van de docent

  • 1x per week 1 uur en 30 minuten lang met mij boetseren

  • Uitleg van verschillende glazuursoorten en kleisoorten en hun gebruik

  • Opname van elke les die je keer op keer thuis rustig nogmaals kunt bekijken

  • Je ontvangt alle tips en trucs om de prachtigste voorwerpen te maken, maar ook hoe je glazuur- en bakfouten kunt voorkomen

  • Je mag mij tussen de lessen door vragen stellen via een mail naar info@utopiakeramiek.com

 

Bakken: gemaakte werkstukken kun je bij ons of bij een andere atelier uit je buurt laten bakken tegen een vergoeding.


Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail met een aantal vragen om je ervaring zo passend mogelijk te maken aan jouw dagelijks leven.

 

De investering van deze cursus is € 250,- per maand inclusief de online (live) les en het gebruik van Zoom (excl. benodigdheden).

Vraag hier je eigen pottery gesprek aan zodat jouw vragen niet onbeantwoord blijven.

bottom of page