top of page

LIVE THUIS BOETSEREN

-ONLINE KERAMIEKLESSEN VOOR BEGINNERS-

-DISCOVER POTTERY-

Wil jij graag op een bijzondere manier uiting geven aan je creativiteit, aan de slag om mooie kunst te maken of juist lekker je hoofd leegmaken en ontspannen omdat je direct contact maakt met de aarde?

 

Doe dan mee met onze LIVE keramiek cursus, die je thuis kunt volgen vanaf je bank!

 

Met keramiek bezig zijn is werken met zuivere minerale grondstoffen zoals klei en zand afkomstig uit groeves. De winning van deze grondstoffen gebeurt zeer zorgvuldig, met respect voor flora en fauna.

 

Deze heerlijke en ontspannen bezigheid brengt jou weer helemaal terug naar je kern omdat je met pure grondstoffen werkt. Iedereen is in staat, dus ook jij, om prachtige voorwerpen te maken die jouw omgeving warmer maken.

 

Keramiek gaat niet alleen over het maken van gebruiksvoorwerpen zoals een vaas of een schaal, maar ook over dier- en mensfiguren. Laat jouw fantasie voortvloeien voor jouw bijzondere kunststuk.

 

Wil jij ook graag het spel aangaan van vorm, kleur en compositie met keramiek?

 

Bij de uitgebreide online keramiek lessen (live), leer je alles wat je moet weten over het maken van aardewerk. Je duikt in de wondermooie wereld van keramiek.

Bereid je voor op een geweldige, creatieve en fantasierijke reis waarbij je alle belangrijke dingen leert over boetseren, inclusief uitleg over de verschillende kleisoorten, glazuursoorten, hun gebruik en nog veel meer…

laptop

DISCOVER POTTERY:​

De online keramiek lessen zijn opgedeeld in een eenvoudig blokkensysteem die bestaan uit vijf lessen. Tijdens ieder blok maak je voorwerpen of beelden aan de hand van de geleerde keramiektechnieken. Daarnaast maak je ook jouw eigen servies en leer je eenvoudige gipsmallen maken.

   We gaan als volgt aan de slag:

  • We leren elkaar kennen via het kennismakingsgesprek

  • Je hebt daarna 1x keer per week les

  • Je werkt samen met andere enthousiaste deelnemers in een groep. Je leert op die manier nieuwe mensen kennen, je stimuleert elkaar en je hoort de mooiste verhalen

  • Je begint met het leren van basistechnieken en vormen maken

  • Je ontvangt een opname van iedere les die je keer op keer terug kunt kijken

  • Je ontvangt alle tips en trucs om de prachtigste voorwerpen te maken

  • Je ontvangt uitgebreide uitleg en advies over klei- en glazuursoorten en het gebruik

  • Je mag mij tussen de lessen door vragen stellen. Je stuurt dan een email naar: info@utopiakeramiek.com

 
Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail met een zoomlink om deel te nemen aan de lessen en een materialenlijst voor het gehele blok.

 

De investering van deze cursus is €150,- per blok (5 lessen) inclusief de online (live) lessen en het gebruik van Zoom (excl. benodigdheden).

 

Bakken: Gemaakte werkstukken kun je bij ons gratis of bij een andere atelier uit je buurt tegen een  vergoeding laten bakken.

 

147099427_1642132195974949_1992883560025

Fien: ''Funda is een krak in haar vak en ze deelt haar vakmanschap graag! Met de glimlach en enthousiast weet ze altijd raad, ik leer iedere keer bij. Je hebt de vrijheid om te creëren wat je zelf wil, er zijn 1001 voorbeeldjes waar je inspiratie kan opdoen. Het is iedere week weer uitkijken naar ´mijn avondje' ''

Vraag hier je eigen pottery gesprek aan zodat jouw vragen niet onbeantwoord blijven.

bottom of page