top of page

Een Nieuw Keramiekavontuur

Beste Keramiekliefhebbers,


Het is tijd om het nieuwe jaar te begroeten met open armen en gevulde kleibakken! Terwijl we ons klaarmaken om afscheid te nemen van het oude en het nieuwe jaar te omarmen, willen we jullie allemaal bedanken voor jullie voortdurende passie voor keramiek en jullie onophoudelijke steun aan onze cursussen.


Het nieuwe jaar brengt nieuwe mogelijkheden en avonturen met zich mee. En wat is een betere manier om deze te omarmen dan door je creatieve reis voort te zetten? Of je nu een beginner bent die graag de kneepjes van het vak leert of een ervaren keramist die zijn/haar vaardigheden wil verfijnen, onze cursussen bieden voor elk niveau inspiratie en uitdaging.


Wat kun je verwachten in 2024?

Uitgebreide Cursusopties: we breiden onze cursusselectie uit met nieuwe technieken, thema's en mogelijkheden. Van handvormen tot draaien op de pottenbakkersschijf, we hebben voor elk wat wils.

Community Events: We streven ernaar om onze keramiekgemeenschap te versterken met sociale evenementen, exposities en samenwerkingsprojecten. Samen vieren we de kunst van het werken met klei!

Volgende blok begint op 8 januari 2024

Lesdagen: dinsdag en donderdag

Lestijden: 13:00-15:30 en 19:30-20:00


We kijken uit naar een jaar vol creativiteit, groei en boeiende keramiekmomenten samen met jullie allen.


Een sprankelend nieuwjaar gewenst!


Met vriendelijke groet,


Funda Özyer

Utopia Keramiek


PS: Vergeet niet je passie voor keramiek te delen met vrienden en familie die ook geïnteresseerd zijn! Nodig ze uit om deel uit te maken van onze keramiekgemeenschap en samen creatieve herinneringen te maken.


Zo, klaar voor een nieuw jaar vol klei-avonturen? Of er nu een draai aan de schijf of een nieuwe techniek op je wacht, ik hoop dat deze blog je geïnspireerd heeft om het nieuwe jaar creatief te beginnen.

En vergeet niet, de magie van keramiek wordt alleen maar beter als we het delen. Dus, waar wacht je nog op? Tijd om die passie te delen en samen te creëren!52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page