top of page

Open Atelier Bij Utopia Keramiek

Bijgewerkt op: 18 aug. 2023

Met groot plezier wil ik jou uitnodigen om deel te nemen aan mijn open atelier tijdens het Ambachtelijk Weekend 2023. Thema: Beestenboel

📅 Datum: zaterdag 19 augustus (12.00 uur tot 18.00 uur) zondag 20 augustus (13.00 uur tot 18.00 uur) 📍 Locatie: Utopia Keramiek, Korte Kerkstraat 24e Terneuzen


Dit is een unieke gelegenheid om mijn creatieve ruimte te verkennen, waar ik mijn passie voor keramiek tot leven breng. Verwacht een warm welkom, een gezellige sfeer en de mogelijkheid om mijn nieuwste werken te bewonderen en te bespreken.

Omdat het thema "Beestenboel" is, organiseer ik een workshop waarin we dieren gaan maken. Deze workshop is bedoeld voor zowel volwassenen als kinderen. Deelname is gratis.

Inschrijven is niet verplicht, maar het is wel handig voor ons om ons voor te bereiden. Als je van plan bent deel te nemen, kun je je aanmelden via e-mail op info@utopiakeramiek.com.


Natuurlijk is het ook mogelijk informatie te verkrijgen over mijn workshops en je in te schrijven voor de cursus keramiek voor het nieuwe seizoen dat begint op 4 september 2023.


Voor meer informatie over routes en adressen van andere deelnemende ateliers, kun je een kijkje nemen op www.ambachtelijkweekend.be.


Voel je vrij om vrienden en familie mee te brengen; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen in mijn atelier en samen dit prachtige Ambachtelijk Weekend te vieren.

Met creatieve groeten, Funda Özyer
45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page