top of page

Blok 3, Sgraffito techniek & Open dag/expositie

Het is ons een genoegen om jullie te informeren over het spannende nieuwe keramiekblok dat op 20 november 2023 van start gaat en doorgaat tot 21 december 2023. Het belooft weer een geweldige ervaring te worden vol creativiteit en kunstzinnigheid!


Inschrijvingen Wil je deelnemen aan blok 3 van onze keramieklessen? Het is eenvoudig! Schrijf je in via onze website door "Creagenius" te bestellen. Ga naar het aanbod en selecteer "Cursussen". Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail (info@utopiakeramiek.com) of telefonisch (0684492428).


Kerstvakantie Tijdens de kerstvakantie is ons atelier gesloten van 22 december 2023 tot 8 januari 2024. Dit is een tijd om te ontspannen en te genieten van de feestdagen, maar we kijken er ook alweer naar uit om na de vakantie vol energie terug te keren naar de wereld van keramiek.


To Do to Learn: Sgraffito Techniek Een hoogtepunt van dit blok is de introductie van de Sgraffito techniek. Deze decoratietechniek is zowel leuk als inspirerend. Je leert lederharde werkstukken decoreren door eerst een laagje engobe aan te brengen en vervolgens stukken ervan weg te krassen. Deelname is niet verplicht, maar we raden het ten zeerste aan om deze prachtige decoratietechniek te leren.

  • Cursisten kunnen gratis deelnemen.

  • De prijs voor niet-leden bedraagt 40 euro per persoon.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om je aan te melden voor deze fascinerende techniek.


Contactinformatie Voor vragen, opmerkingen, of om je in te schrijven, kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail op info@utopiakeramiek.com of bel ons op 0684402428.

Noteer alvast in je agenda dat onze Opendag en expositie plaatsvindt op 9 december van 11 tot 18 uur. Kom en ervaar de mogelijkheden van de keramiekwereld. Jij bent van harte welkom!


Volg ons op sociale media Blijf op de hoogte van onze laatste updates en krijg inspiratie door ons te volgen op sociale media:


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page