Over Funda Ozyer

Beste bezoeker van deze website

Mijn naam is Funda Özyer en ben geboren in Istanbul te Turkije. Ik heb een opleiding gevolgd in keramiek en glas aan de Academie voor Schone Kunsten (Mimar Sinan), hierin ben ik in 1994 afgestudeerd. 

Ik heb in Turkije gewerkt als kledingontwerpster en als columnist & verslaggever bij een regionale krant, in mijn columns heb ik de sociale problemen en het aanpakken van deze met pen benadrukt. Verder heb ik ook gewerkt als algemeen secretaris bij een vereniging voor mensen met beperkingen. Daarin heb ik verschillende evenementen en cursussen georganiseerd en begeleid. Momenteel ben ik de oprichter van Utopia Keramiek en geef ik cursussen en workshops.

Mijn kunstwerken zijn tentoongesteld in Zeeuws Vlaanderen en verschillende steden in Turkije. Voor mijn exposities kies ik onderwerpen als de oorlog, vernietiging van historische monumenten, verschillende culturen en het leven. In Zeeuws Vlaanderen doe ik ook mee aan kunstroutes en verschillende kunst- en hobbymarkten. 

Ik maak unica: wandversieringen, beelden, borden, schalen e.d. en daarnaast werk ik in opdracht. Ook verkoop ik keramiek- en pottenbakkersmaterialen die u op deze website kunt vinden.

Mocht u vragen of wensen hebben aarzel niet en neem gerust contact met mij op.

Ik wens u alvast veel kijk en winkel plezier!

Groetjes,

Funda Özyer

 

© 2011 - 2021 utopiakeramiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel